2015. október 28.

SZCIENTOLÓGIA: OBJEKTÍVAN ÉS SZUBJEKTÍVEN

Egy szcientológiával foglalkozó blogot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A blogot Bonyai Péter írja, aki egykor maga is az szekta tagja volt. Könyvet is írt ebben a témában. Ezt a könyvet 2011 novemberében én is ajánlottam

Most Bonyai Péter: "Szcientológia: objektíven és szubjektíven" nevű blogjára hívom fel a figyelmeteket, amelyről a szerző ezt írja: "A blog Bonyai Péter (Reformer) személyes élményeit, általa megfigyelt dolgokat és általa érdekesnek és fontosnak, valamint hihetőnek talált, mások által megfigyelt dolgokat tartalmazza. Ezen kívül tényszerű adatokat is leközöl a szcientológia egyházról. A blog írója nem a szcientológusokat, mint egyéneket támadja személyükben. Kizárólag a szcientológia egyház és a hozzá kapcsolódó szervezetek jogsértései, visszaélései, hazugságai és egyéb elítélendő gyakorlatai ellen kíván felszólalni."

Érdemes olvasgatni ebben a témában is, mert a szcientológia képviselői világszerte jelen vannak a gazdaságban, a politikában, de a kultúrában is. Itt Magyarországon is.

0 megjegyzés: