2013. február 14.

Egy éve már...

Egyszer volt, hol nem volt... Élt Anya, Hanna és Apa boldogan... és akkor még nem is sejtették, hogy lehetnék ennél még boldogabbak...


Egy éve, 2012. február 14-én, egy hideg téli napon, megszületett második kislányunk: Bernadett. Egy csupamosoly kisleány, aki akárcsak Hanna, megannyi színt hozott az életünkbe. Detti maga a jóízű nevetés, az ezernyi mosoly sok fárasztó nap után. Hannával együtt két cseppnyi ajándék, akik nap mint nap próbára teszik türelmünket és szeretetünket.

De ők azok, akiket nem adnánk oda semmiért sem, és akik földi életünk legszebb gyümölcsei.

 Szabó Magda írta: "Az nagy szó, ha egy gyereket nevel valaki. A gyerek elkezdi figyelni azt a felnőttet, apróra szétszedni a jellemét, próbára tesz, mennyire lehet neki hinni, bízhatik-e benne, igaz ember-e vajon? S ha olyan, amilyennek remélte, egyszeriben úgy érzi, megtalált valakit, akit már régen keresett."

Csak remélni tudom, hogy Isten megkönyörül rajtunk, és Melivel ketten olyan szülőkké tudunk lenni, akit gyermekeik boldogan fogadnak el ideiglenes útitársként, mert egy széthulló világban az Egyetlen Értékesre tudtunk mutatni. Ámen.



0 megjegyzés: