2013. december 31.

Jézus mindig velünk van!

Milyen sokszor felejtjük ezt el. Milyen sokszor csak temérdek aggódás, ezernyi félelmekkel teli óra után jut eszünkbe: mi szüntelenül Jézus jelenlétében élünk. Nincsen olyan perce az életünknek, amikor ne lenne ott! Nincsen olyan mélység, ahol ne tartana és emelne bennünket hatalmas erejével! Még egyetlen hajszál sem eshet le úgy a fejünkről, hogy arról ne lenne Urunknak tudomása!
Élethelyzeteinket nem mindig értjük. Lázadunk, sírunk, könyörgünk, hogy végre legyen vége egy-egy időszaknak. De mindennek rendelt ideje van, és mindennek célja is. De Jézus ott is, akkor is, mindig velünk van, ahonnan mi menekülnénk.
David Phelps egyik dalával kívánom nektek, hogy az előttünk álló év minden napját úgy járjuk végig, hogy sohasem felejtjük el ezt: Jézus mindig velünk van! 
A dal is, a hozzá készült klip is erről szól! A maga egyszerű módján azt üzeni nekünk: Mindenhol, minden helyzetben Ő a mi Istenünk! Jézus mindig velünk van. Nézd meg mi történik, ha hiszel benne! A videó emlékeztessen bennünket arra, hogy minden helyen és minden helyzetben Jézus jelen van. Ő barátunk örömünkben és fájdalmunkban is. Ő az, aki segít a nehézségekben, vígasztal, és bátorít. Ő az egyetlen, akivel méltósággal lehet élni, aki részt vesz életed minden pillanatában a legapróbbig. Ő az, aki letörli a könnyet arcodról, és erőt ad a folytatáshoz.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

K Ö S Z Ö N Ö M ! - NC